Afspraak maken

  • Catrien Mulders
  • Beemd 93
  • 6852 MH Huissen
  • 026-3253489

maak direct een afspraak

Openingstijden

  • 09.00-18.00
  • 09.00-18.00
  • 09.00-16.30
  • gesloten
  • gesloten
  • gesloten

Referenties

 

2 januari 2024

Op aandringen van mijn vrouw eind oktober jl. contact gezocht met een professioneel voetverzorger. Ik had namelijk al meer dan 6 weken last van een ingegroeide en ontstoken kalknagel. Eigen probeersels en hete voetbaden hielpen niet en lopen en sporten ging steeds moeilijker. Zo kwam ik voor het eerst in mijn 73-jarig bestaan bij medisch pedicure Catrien terecht. In december heb ik mijn 2e behandeling gehad.
Het contact met Catrien is laagdrempelig. Ze legt een leek op rustige en begrijpelijke manier uit wat het probleem is en welke aanpak ze voorstaat. Niet onbelangrijk, ze geeft je ook preventief huiswerk mee. En vooral niet meer zelf knutselen, was de boodschap tussen de regels door. Dat bleek ook wel, want binnen een week na de 1e behandeling was ik nagenoeg pijnvrij en waren de loopbewegingen weer natuurlijk.
Conclusie: ga bij voetproblemen naar Catrien en de wereld ligt weer aan je voeten.

 

w. Pronk


9 november 2020

Ik kom nu 1,5 jaar bij Catrien en kijk eigenlijk altijd uit naar een bezoek. Catrien is deskundig en betrokken, ze verzorgt mijn voeten op een heel prettige manier en de klachten waarmee ik aanvankelijk bij haar kwam, zijn gaandeweg naar de achtergrond verdwenen. Ik kom nu nog voornamelijk voor onderhoud. Catrien geeft me altijd een welkom gevoel. Ze ontvangt mij met aandacht en het resultaat van iedere behandeling is top!

Iris Tacken

 

26 oktober 2018

Voor het eerste in mijn leven heb ik een pedicure bezocht voor pijnlijke voeten een een heel vervelende likdoorn. Wat een geweldige pedicure, ik ben erg blij dat ik Catrien
gevonden heb! Na een hartelijke ontvangst heeft Cartrien mijn voeten nauwkeurig onderzocht waarna ze op een zeer professionele wijze de behandeling begon. Tevens heb ik goede adviezen meegekregen.
Ik voelde me erg op mijn gemak, de omgeving is rustgevend en de sfeer is prettig. Mijn voeten hebben nog nooit zo licht en zacht aangevoeld.Iedereen die op zoek is naar een deskundige en ervaren pedicure, kan ik Catrien aanraden. 

 

Annemieke

 

20 februari 2017

Beste Catrien,  In december ben ik met mijn dochter Noor Rikken bij jou geweest ivm voetwratten. Op jou advies hebben we vanaf dat moment heel consequent Tea tree oil gebruikt. Met een super resultaat. Inmiddels zijn alle wratten verdwenen!! Voor aanstaande woensdag hebben wij een afspraak staan maar aangezien alles nu zo netjes eruit ziet lijkt het mij niet nodig. Alles is netjes hersteld.
Ik wil je enorm bedanken voor je advies. Super dat de wratten zo goed en vooral ook pijnloos verdwenen zijn.
Nogmaals dank, en mocht het toch weer nodig zijn, dan komen we zeker terug.

 

25 januari 2016

Nooit zag ik het nut van een pedicure. Ik kon toch zeker zelf mijn teennagels wel knippen.

Echter veranderde ik van baan en ging in de zorg werken. Mijn voeten hadden het ineens een stuk zwaarder.

Gevolg pijnlijke voeten en likdoorns. Inmiddels ben ik al weer bijna een jaar bij Catrien. Ik zou niet anders meer willen.

Sterker nog ik ben blij als ik weer kan gaan. Bij Catrien is het altijd gezellig en de thee is heerlijk. Ondertussen worden je voeten heerlijk verzorgd. Echt dit gun ik iedereen. Je gaat naar huis met een paar voeten die als nieuw aanvoelen!

 

21 januari 2016

Ik kom regelmatig bij Catrien voor de behandeling van voetwratjes. Niet zo fijn om te hebben, ik wil er natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf. Catrien geeft me tips hoe ik ze zelf kan behandelen, en zorgt ervoor dat het eelt regelmatig wordt weg gehaald. Zo kunnen de tuja druppels hun werk goed blijven doen. Ik ben altijd erg tevreden als ik bij haar ben geweest. Ze zorgt ervoor dat ik veel minder last heb van mijn voeten, en helpt me er steeds weer aan herinneren dat ik thuis door moet blijven gaan met de behandeling. Dat heb ik namelijk wel nodig... Ook al moet ik er een uur voor rijden, ik vertrouw mijn voeten aan niemand anders toe! Groet, Petra

 

18 januari 2016

 

“Als u net als ik waarde hecht aan professionaliteit, hartelijkheid, een goede sfeer en eerlijk advies dan bent u bij Catrien Mulders aan het juiste adres.” Kortom een vakvrouw.

 

Een trouwe klant.

 

14 januari 2016

Vandaag bij Catrien geweest. Ze verzorgt mijn voeten altijd netjes. Terwijl je in een comfortabele behandelstoel zit, worden je voeten nauwkeurig en vakkundig behandeld.
Ook voor een ontspannende voetmassage kun je bij haar terecht.
Reinie

 

6 januari 2016

Ik kom al 10 jaar bij Catrien Mulders.
Ik ben ontzettend tevreden over de goede zorg die zij mij geeft.  Is altijd zorgvuldig geeft goede adviezen en maakt  een plan van aanpak als er een probleem is met mijn voeten.
Zij is op de hoogte van de nieuwste technieken omdat zij zich regelmatig bijschoold. Dit kwam goed te pas toen ik een ingegroeide teennagel had. Zij heeft een gelnagel aangebracht totdat mijn eigen nagel weer teruggroeide . Perfect. Als je een een professionele medische pedicure zoekt dan kan ik  Catrien zeker aanbevelen.


Annette van Brakel